NE TÖRÖLD KÉRLEK - előzetes leírás

Kedves Pácienseink! 

Az Infektológiai Központban egyaránt van lehetőség készpénzes és bankkártyás fizetésre is.

Vizitek

Professzori vizit - Prof. Dr. Mészner Zsófia (gyermekorvos, fertőző betegségek szakorvosa) 52 500 Ft
Szakorvosi vizit - Dr. Lakos Gábor (gyermekgyógyászat) 43 000 Ft
Szakorvosi kontroll vizit - Dr. Lakos Gábor (gyermekgyógyászat) 41 000 Ft
Oltás - Injekció beadása - Dr. Lakos Gábor (injekció árát nem tartalmazza) 4 000 Ft
Szakorvosi vizit - Dr.Karászi Viktória (nemi gyógyászat (STI, STD) - labor nélkül) 43 000 Ft
Szakorvosi kontroll vizit - Dr.Karászi Viktória (nemi gyógyászat (STI, STD) - labor nélkül) 41 000 Ft
Injekció (im., iv., sc.), védőoltás beadása - Dr. Karászi Viktória 7 500 Ft
Szakorvosi rövid vizit - receptírás 6 000 Ft
Angol nyelvű ellátás kiegészítő díja - vizitenként, illetve minden további megkezdett 30 percenként 24 000 Ft

További díjak

Páciens érdekkörébe eső postázás ügyintézése 1 000 Ft
Asszisztens általi mintavétel 2 500 Ft
Orvosi dokumentum másolatának kikérése - dokumentumonként 5 000 Ft
Orvosi dokumentum másolása - oldalanként 100 Ft

NE TÖRÖLD KÉRLEK - kiegészítő információk a lap aljára

Pácienstájékoztatás

A feltüntetett vizitidők tájékoztató jellegűek, a valóságban a vizitidők ettől orvosszakmai indokok, páciensegyediségek folytán eltérhetnek - lehetnek hosszabbak, lehetnek rövidebbek, mely eltérések a fizetendő díjakat nem befolyásolják.

"Szakorvosi rövid vizit - receptírás" vizit kizárólag visszatérő pácienseink számára elérhető, a kezelőorvos egyedi döntése alapján, akinek joga ezen vizit nyújtását megtagadni

Díjaink tárgyi adómentesek, azokat ÁFA nem terheli. Díjaink 2023.augusztus 1-től érvényesek magyar nyelvű ellátás esetén. FIGYELEM! 24 órán belüli időpont lemondás, valamint lemondás nélküli meg nem jelenés esetén a vizitdíj 50%-át meg kell fizetni. A díjat a Szolgáltató jogosult kiszámlázni. Az árak változtatásának jogát fenntartjuk.

Tájékoztatjuk, hogy a többhetes előjegyzés elkerülése-, így a gyógyulni vágyók érdekében, néhány rendelés esetén, az online időpontfoglalás fizetési kötelezettséggel jár! Kérjük, ehhez készítse elő bankkártya adatait!

Kérjük orvosaink, szakembereink specialitásainak, szakterületének minél pontosabb megismerését és kiválasztását, tekintettel arra, hogy szakorvosaink jellemzően bizonyos betegségek, kórképek specialistái, nem foglalkoznak minden betegséggel és kórképpel. Felhívjuk az Ön figyelmét, hogy a teljes vizitdíj akkor is megfizetendő, ha vizit során kiderül, a felmerülő betegség, kórkép gyógyítása, diagnosztizálása másik orvos, szakember specialitása, szakterülete - akár Ön választotta az orvost, szakembert, akár az Ön által elmondottak alapján munkatársaink jegyezték Önt elő - mely továbbküldés, konzílium kérés az egészségügyben megszokott, sőt a betegbiztonság érdekében az egészségügyi törvény értelmében kötelező is. Amennyiben az orvos, szakember kiválasztásban kérdése merül fel, kérjük, előzetesen egyeztessen asszisztenseinkkel telefonon, emailen, messengeren, skypeon, akik készségesen állnak az Ön rendelkezésére.

Laborvizsgálatok

A központjainkban lehetőség van szakorvos által javasolt laborvizsgálatok elvégzésére is. A laboreredmény önmagában diagnózis felállítására, kezelés beállításra, módosításra nem alkalmas. Diagnózis felállításához, laboreredmény értelmezéséhez, keresse fel kezelőorvosát!

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK