Online bejelentkezés az myHealzz rendszerével történik, ami regisztrációhoz kötött!

Közel 30 évig dolgoztam a Szent László kórházban, ahonnét 2003-ban, orvosigazgató helyettesként jöttem el és lettem – pályázat útján – az Országos Gyermekegészségügyi Intézet főigazgatója. Tagja vagyok az Infektológiai Szakmai Kollégium mellett számos, a gyermekinfektológiát és a vakcinológiát érintő nemzetközi tudományos testületnek, társaságnak.

Végzettségemet tekintve tudományos fokozattal is rendelkező, habilitált csecsemő- és gyermekgyógyász, továbbá infektológus szakorvos vagyok. Fő érdeklődési területem az infektológiai oktatás mind graduális, mind posztgraduális szinten, továbbá a védőoltásokkal kapcsolatos tudományos és gyakorlati kérdések. Több, mint három évtizede foglalkozom védőoltási szaktanácsadással is ( minden keddi napon a Szent László kórházban rendelek jelenleg is).

Kapcsolódó cikkünk

Már felvehető az influenza elleni védőoltás – kiknek javasolt?

Már felvehető az influenza elleni védőoltás – kiknek javasolt?

December végén, január elején érheti el Magyarországot az idei influenzajárvány, ami súlyos szövődményeket okozhat a veszélyeztetett csoportok számára. Október 31-től már elérhetőek az influenza oltóanyagok a háziorvosi praxisokban és a foglalkozás-egészségügyi orvosoknál. Az ÁNTSZ közleménye ...

Kapcsolódó oldalak

Páciensek mondták

Tudás és alaposság

Nem gondoltam, hogy ennyi mindenre fény derülhet egy konzultáció során. Személyre szabott oltási tervet kaptam, a beszélgetés során pedig minden kérdésemre választ kaptam, részletesen elmondta a professzor asszony, mikor-mire lehet számítani és melyik oltásra van szükség.
Prof. Dr. Mészner Zsófia
Prof. Dr. Mészner Zsófia
csecsemő és gyermekgyógyász, infektológus, védőoltási szaktanácsadó